Recomandări de cazare în apropierea clinicii Dental Experts

Situată semicentral, într-un cartier reprezentativ pentru istoria Timișoarei, cartierul Elisabetin, clinica Dental Experts se află în imediata vecinătate a unor hoteluri de prestigiu în Timișoara.

Puncte cardinale pe harta gastronomică

Un melanj de artă culinară

Ca exemple de bun gust și un prânz sau cină pe măsură îți recomandăm câteva dintre cele mai prestigioase restaurante Timișoara. Având ca specific mai multe zone din Europa sau chiar din întreaga lume, sugestiile noastre pentru o aventură culinară îmbină cele mai rafinate, dar și cele mai simple gusturi. Fiecare local este așezat într-o zonă importantă din Timișoara, așa încât arhitectura și farmecul locului să contribuie chiar și la simpla experiență a unei cine cu ceva special. 

O călătorie gastronomică la pas

Aproape de centru, parte a grupului Del Corso, Argentinian Stakehouse vine în întampinarea gurmanzilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi specialități sud-americane din carne de vită și nu doar atât. Ca parte din același concept, vă recomandăm Locanda Del Corso, un restaurant cu specific italian și mediteranean, situat într-unul dintre punctele de neratat din oraș: Piața Unirii. 

 

În zona Piața Traian, cu un specific arhitectural impresionant, se află un alt local recomandat, Restaurant Merlot. Aici se pot degusta preparate de inspirație mediteraneană, cu precădere franțuzești și italiene. Nu departe de Locanda, poți privi Timișoara de la înălțime la restaurantul Sky, acolo unde cele două simțuri, gustul și văzul, sunt satisfăcute din plin. 

 

Mergem înspre zona Elisabetin, cu case specifice orașului, unde se află restaurantul Homemade. Amenajat boem, într-un apartament cochet, cu un ambient avangardist de Viena sau Paris, meniul oferit de acest restaurant este un o experiență în sine.

Trăiește experiența sfârșitului de secol

Pentru o experiență cu adevărat unică, te poți îndepărta puțin de Timișoara pentru a ajunge la Roca Brună, în județul Arad. Un conac de la început de secol amenajat cu gust, elegant, Roca Brună te primește într-un peisaj magic de deal, în zona pogdoriilor din județul Arad. Te așteaptă bucate gătite de specialiști și meniuri selectate împreună cu cei mai cunoscuți chefi din România. 

De asemenea, poți descoperi locuri ascunse cu ajutorul unor ghizi locali specializați în istoria orașului. Site-ul https://www.turdearhitectura.ro/ro/ este doar una dintre ideile cele mai bune de a explora acest oraș încărcat de istorie și poveste. 

Cu peste 10 ani experiență în domeniul serviciilor de transport, PEJ Company oferă servicii de transfer privat VIP, în regim privat sau pentru companii multinaționale și servicii rent a car.