Tarife preferențiale cazare

Cu scopul de a oferi o experiență desăvârșită am dezvoltat parteneriate strânse cu două locații deosebite situate în imediata vecinătate a clinicii noastre. Cu grijă și atenție la detalii, am negociat tarife preferențiale și am asigurat o ședere confortabilă pentru dumneavoastra, astfel încât să vă puteți concentra pe drumul spre un zâmbet minunat, relaxat și fără griji legate de cazare. Fiecare moment petrecut în aceste locații alese cu grijă va deveni o amintire frumoasă, aducând un plus de liniște și bucurie în călătoria dumneavoastra spre un zâmbetul mult dorit.

La Residenza

Poziţionat aproape de inima Timişoarei, la 1 km distanţă de centrul istoric, Vila La Residenza este un loc intim, mai retras, dar care resimte fiecare vibraţie a oraşului şi transmite mai departe oaspeţilor, în ritmuri latine, mesajul acestei frumoase locații. Cu un interior select, de inspiraţie toscană şi atent în detalii, oricine păşeşte pragul Residenzei este răsfăţat.

Pensiunea Nora

Pensiunea Nora este definită de eleganța în deplină armonie cu farmecul discret, exprimate prin piesele de mobilier, distribuția camerelor și atenția acordată până și celui mai mic detaliu. Cu un centru Spa modern, piscine interioara si exterioara si un restaurant a la carte, pensiunea Nora este un refugiu de relaxare, unde fiecare detaliu este atent conceput pentru a vă oferi o experiență memorabilă.

Puncte cardinale pe harta gastronomică

Un melanj de artă culinară

Ca exemple de bun gust și un prânz sau cină pe măsură îți recomandăm câteva dintre cele mai prestigioase restaurante Timișoara. Având ca specific mai multe zone din Europa sau chiar din întreaga lume, sugestiile noastre pentru o aventură culinară îmbină cele mai rafinate, dar și cele mai simple gusturi. Fiecare local este așezat într-o zonă importantă din Timișoara, așa încât arhitectura și farmecul locului să contribuie chiar și la simpla experiență a unei cine cu ceva special.

O călătorie gastronomică la pas

Aproape de centru, parte a grupului Del Corso, Argentinian Stakehouse vine în întampinarea gurmanzilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi specialități sud-americane din carne de vită și nu doar atât. Ca parte din același concept, vă recomandăm Locanda Del Corso, un restaurant cu specific italian și mediteranean, situat într-unul dintre punctele de neratat din oraș: Piața Unirii. 

 

În zona Piața Traian, cu un specific arhitectural impresionant, se află un alt local recomandat, Restaurant Merlot. Aici se pot degusta preparate de inspirație mediteraneană, cu precădere franțuzești și italiene. Nu departe de Locanda, poți privi Timișoara de la înălțime la restaurantul Sky, acolo unde cele două simțuri, gustul și văzul, sunt satisfăcute din plin. 

 

Mergem înspre zona Elisabetin, cu case specifice orașului, unde se află restaurantul Homemade. Amenajat boem, într-un apartament cochet, cu un ambient avangardist de Viena sau Paris, meniul oferit de acest restaurant este un o experiență în sine.

Trăiește experiența sfârșitului de secol

Pentru o experiență cu adevărat unică, te poți îndepărta puțin de Timișoara pentru a ajunge la Roca Brună, în județul Arad. Un conac de la început de secol amenajat cu gust, elegant, Roca Brună te primește într-un peisaj magic de deal, în zona pogdoriilor din județul Arad. Te așteaptă bucate gătite de specialiști și meniuri selectate împreună cu cei mai cunoscuți chefi din România. 

De asemenea, poți descoperi locuri ascunse cu ajutorul unor ghizi locali specializați în istoria orașului. Site-ul https://www.turdearhitectura.ro/ro/ este doar una dintre ideile cele mai bune de a explora acest oraș încărcat de istorie și poveste.