Servicii de top pentru pacienții noștri

Prima vizită în clinica noastră este una dintre cele mai importante. Suntem la dispoziția pacienților încă din primul moment pentru a stabili itinerariul, planul de tratament propus și planul pentru vizitarea orașului Timișoara.

Principala noastră preocupare este ca pacienții noștri să fie tratați cu profesionalism. De aceea, suntem bucuroși să anunțăm un nou parteneriat pe partea de transport cu o companie de prestigiu în domeniu – PEJ Travel.

Cu peste 10 ani experiență în domeniul serviciilor de transport, PEJ Company oferă servicii de transfer privat VIP, în regim privat sau pentru companii multinaționale și servicii rent a car. Atent selecționați și instruiți, șoferii companiei prezintă o bună conduită profesională și o experiență îndelungată în conducerea de autoturisme.

Având în vedere contextul actual, PEJ Company asigură toți pasagerii de respectarea strictă a normelor de igienă și testare a șoferilor pentru ca pasagerii să beneficieze de siguranță maximă.

Pentru o colaborare excelentă cu pacienții Dental Experts, PEJ Company oferă toate serviciile turistice, de la cazări interne și internaționale, bilete de avion, transferuri oriunde în lume, vacanțe în Europa sau exotice, city breaks, bilete de tren sau autocar oriunde în lume, servicii rent a car în orice destinație, intermediere de vize, ghid turistic și asistență în orice aspect al unei călătorii. Respectând și anticipând nevoile clienților, PEJ Company oferă asistență prin angajații săi cu o experiență de 20 de ani în domeniul turismului.

Prin colaborarea cu cei mai de încredere parteneri, Dental Experts asigură transfer privat în cele mai sigure și bune condiții în cadrul serviciilor de turism dentar.