Natura ca remediu pentru tratament stomatologic

Rețete pentru o stare de bine

Plimbare în parcul dendrologic Bazoș, călărie la domeniul Herneacova și cină cu ambianță la Casa Altringen

Natura este punctul forte al României. Deși se află în zonă de câmpie, Timișoara are câteva locuri spectaculoase, la doar o oră sau două distanță.
După o plimbare în parcul dendrologic din Pădurea Bazoș, poți servi un prânz ca-n povești la restaurantul Stejarul, aflat chiar la intrarea în parc. Dacă dorești ceva mai aventuros, îți recomandăm o sesiune de echitație sau tiroliană, trasee cu bicicleta, activități în aer liber sau pur și simplu relaxare la iarbă verde în domeniul Herneacova. Totul la 30 de minute de Timișoara.
Încă câteva locuri de neratat pentru plimbare sunt Cetatea Șoimoș, Schwabenhaus, Complexul turistic Zolt, Agrovillage, Lacul Ghioroc sau Valea lui Liman.

Pentru o cină cu ambianță deosebită, îți recomandăm Casa Altringen, iar pentru trasee la o distanță mai mare de Timișoara, îți propunem un prânz copios la Ponton Casa Baraj, pe malul lacului Văluig.
Maximizează timpul petrecut în zona Timișoarei, în timp ce lași pe mâna specialiștilor în implanturi dentare tot ce ține de liniștea și confortul tău în sănătate dentară.

Degustare de vin într-un popas la Cramele Recaș

Ia-ți o pauză binemeritată. Vino la Recaș.

Te-ai hotărât să te relaxezi într-o după-amiază de vară, după o intervenție stomatologică solicitantă. Cramele Recaș sunt o idee excelentă.

Crame cu tradiție consacrată în zona de vest a țării, Cramele Recaș sunt locul în care poți degusta toate soiurile de vinuri, de la Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Ottonel, Fetească Regală, Fetească Albă, Riesling Italian, Tămâioasă Românească, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah sau Fetească Neagră.

Fă-ți timp pentru toate. Pentru că ai unde.

Printre stânci și ape

Plimbare pe Valea Cernei și Clisura Dunării

Te simți aventuros și vrei să ieși în natură. Munții te așteaptă. În zona Parcului Domogled-Valea Cernei sunt zone spectaculoase, unice în Europa iar o plimbare cu vaporul pe Clisura Dunării reprezintă ideea de relaxare maximă.
Însă pentru astfel de ieșiri în natură vei avea nevoie și de un echipament adecvat.

Jazz în Poiana Lupului

Festival cu tradiție pe scena muzicală cultă din România, Gărâna Jazz Festival este o experiență de neuitat.

De la trupe de jazz dintre cele mai cunoscute în întreaga lume, până la întâliniri la povești și mese rustice, Gărâna Jazz Festival este locul în care vrei să fii. Organizat în fiecare an în luna august, Gărâna Jazz Festival este recompensa ta culturală după intervenții stomatologice solicitante.

Bucură-te de Banat. Merită