Protocol turism dentar Dental Experts

Toți pacienții care doresc să beneficieze de serviciile de turism dentar vor lua parte la un triaj telefonic, iar ulterior, la un triaj la intrarea în clinică. De asemenea, fiecare pacient va completa formularul COVID-19 înainte de a intra în clinică. 

 

Prima etapă pentru combaterea și răspândirea COVID-19 este triajul telefonic. Programarea se va face doar telefonic și în urma unui set de întrebări în ceea ce privește starea de sănătate a pacientului.

 

 • Vă rugăm să fiți foarte sinceri în ceea ce privește răspunsul la întrebările adresate de către personalul din recepție.
 • În cazul în care apar simptome specifice COVID-19 (tuse, durere în gât, febră, pierderea gustului, mirosului), la scurt timp după efectuarea programării, vă rugăm să ne contactați telefonic, pentru anularea programării.
 • Pacientul va fi sunat mereu cu o zi înainte pentru confirmarea programării și va fi întrebat din nou despre starea de sănătate. Având în vedere că în urma vizitei oricărui pacient se va lăsa un timp de 30 de minute minimum pentru dezinfectarea suprafețelor, pornirea lămpii UV și aerisirea cabinetului, Clinica DENTAL EXPERTS își rezervă dreptul de a modifica ora programării (pacientul va fi informat cu o zi înainte).

Știm cât de prețios este timpul fiecărui pacient, doar că în această perioadă trebuie să ținem cont de mai multe reguli, pentru sănătatea tuturor și de programarea anumitor manopere la final de program.

 

 • Persoanele vârstnice, de peste 65 de ani vor fi programate la început de program (vă rugăm să ne specificați vârsta la telefon).
 • Persoanele cu anumite afecțiuni de sănătate (vă rugăm să ne specficați acest lucru telefonic – dacă este prima vizită la noi), vor fi programate la început de program.

Triajul epidemiologic la intrarea în clinică se va realiza conform instrucțiunilor de mai jos:

 1. Pacientul ajunge la clinică.
 2. Pacientul plasează pe rând ambele picioare în soluția cu clor.
 3. Personalul responsabil de triaj îi va lua temperatura. Dacă are temperatura peste 37,2 pacientul nu va întra în clinică. Temperatura va fi trecută în tabel și pacientul va semna că a luat la cunoștință acest aspect.
 4. Își va pune botoși de unică folosință peste încălțăminte.
 5. Își va pune în geantă/ articolele de îmbrăcăminte de exterior sau într-o pungă special destinată.
 6. Se va spală și se va dezinfecta pe mâini. Va comunica persoanei responsabile de triaj numele său. Persoana de la triaj va verifica dacă are programare și la ce medic și pacientul va fi îndrumat după caz la radiologie, sau la etajul 1 sau 2.
 7. Își va pune masca pe față (în cazul în care are deja mască, aceasta va fi înlocuită cu una nouă).
 8. Va completa formularul COVID-19 pe propria răspundere și va păstra pixul.
 9. Va intra în clinică și va fi îndrumat înspre radiologie/ etajul 1 sau etajul 2 (după fiecare caz în parte).
 10. Fișele de sănătate și acceptul de tratament se vor completa în cabinet, împreună cu asistenta.
 11. După finalizarea tratamentului, va ieși din cabinet, va merge la recepție și va achita pe baza biletului primit din cabinet.
 12. La ieșirea din clinică se va spăla și se va dezinfecta din nou pe mâini, după ce și-a dat botoșii jos.